В наличност
мобилен телефон Apple
iPhone 13 Pro, Sierra Blue, 128 GB, Много добро
Спестяваш 150 лв. 99999 лв.

мобилен телефон Apple
iPhone 13 Pro, Sierra Blue, 128 GB, Много добро

87% от клиентите на Flip препоръчват продукта
В наличност
87% от клиентите на Flip препоръчват продукта
Онлайн кредит Подробности

1.14999 лв.
99999 лв.
Спестяваш 150 лв.
Гаранция 2 години
Право на връщане до 30 дни
В наличност

Избери цвят

Избери капацитет

Избери състояние

виж
Естетично: Изглежда много добре. Има няколко видими драскотини или черти, но не твърде дълбоки. Функционален:
Функционира перфектно Ефективна батерия
Нова батерия + 7599 лв.
Подобрете производителността и продължителността на използване с нова батерия
Онлайн кредит Подробности

67 теста извършени от нашите експерти

67 качествени теста

Всеки продукт се тества по 67 показателя с помощта на специализирана програма.
Всеки продукт се тества по 67 показателя с помощта на специализирана програма.
Екран
Бутони
Микрофон
Аутентификация
Камери
История
Батерия
Свързаност
Аудио
Външен вид
Контакт с течности
Оригиналност & фърмуер
Виж всички тестове
Какво е ремаркетирано устройство?
Ремаркетирано устройство е такова устройство, което вече е било използвано и е било цялостно инспектирано от специалисти от всяка една гледна точка, вкл. софтуерна и хардуерна. Ако е било необходимо, то е ремонтирано от експерти. Flip използва нови, сертифицирани резервни части.

Устройство, ремаркетирано от нас, след преминаване на всички 60+ теста, работи точно като ново такова. Единствената разлика между ремаркетирано устройство и ново от магазина е, че първото може да има леки следи от употреба, но никакви дефекти, които да му попречат да работи като ново.
Защо да купиш ремаркетирано устройство?
Какво значи здраве на батерията?
Какво е включено в кутията?
Описание
Мобилен телефон Apple iPhone 13 Pro, 128 GB, Sierra Blue

Искаш да поръчаш телефон Apple и се изкушаваш да инвестираш в модел iPhone 13 Pro?

Ако четеш тези редове, ти предстои много специално изживяване - ще ти го предостави този съвременен телефон. Също толкова вероятно е да си любопитен да научиш повече за iPhone 13 Pro, така че, не е възможно да си на по-добро място от това.

Най-интересните спецификации на iPhone 13 Pro те очакват в редовете по-долу. Така че, без повече приказки!

Каним те да откриеш какви възможности предоставя Apple, ако решиш да закупиш този топ телефон.

Накратко за iPhone 13 Pro. 

Независимо дали си използвал телефон Apple преди,или не, преминаването към iPhone 13 Pro ще е прогресът, който ти заслужаваш. Още първият контакт ще те удиви с усещането, което изпитваш, когато държиш този телефон в ръцете си. Стъкленият гръб, алуминиевите ръбове и цялостният дизайн на смартфона ще те възхитят.

Капацитетът на батерията, качеството на камерите и скоростта, с която iPhone 13 Pro изпълнява командите, които му задаваш, ще те изненадат. Топ моделът на Apple е първокласно устройство, което ще задоволи и най-претенциозния потребител.

Освен това, iPhone 13 Pro е на страхотна цена, ако избереш да го поръчаш от Flip, където телефоните струват до 40 % по-малко от новите устройства.

Предлагаме накратко спецификациите на iPhone 13 Pro, които ще привлекат вниманието ти:

  • Дисплей Super Retina XDR OLED, 120Hz, HDR10 и 6,1-инчов дисплей;
  • Процесор Hexa-core (2x3.23 GHz Avalanche + 4x1.82 GHz Blizzard);
  • Памет 128GB с 6GB RAM, 256GB с 6GB RAM, 512GB с 6GB RAM или 1TB с 6GB RAM;
  • Батерия Li-Ion 3095 mAh, несменяема, бързо зареждане при 23W;
  • Основна камера (wide, ultrawide и telephoto, 12MP всяка) и 12MP предна камера;
  • Видео 4K при 24/25/30/60fps или 1080p при 30/60/120fps.

Разбира се, малко по-мощната версия на iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, може да бъде още по-интересна опция за теб, тъй като моделът Max идва с по-голям екран, но и много по-силна батерия, 4352 mAh. Но ако не си готов за такава инвестиция, Pro версията си остава отличната опция.

Ето какво още би било интересно да научиш за iPhone 13 Pro!

iPhone 13 Proдизайн и впечатления.

Apple надмина себе си при избора на нюанси за гърба на телефоните iPhone 13 Pro. Американският производител е избрал шест най-малко смели варианта за тази гама, на които можеш да се насладиш.

Имаш възможност да избираш между iPhone 13 Pro Graphite (тъмносив), iPhone 13 Pro Gold (златен), iPhone 13 Pro Silver (сребрист), iPhone 13 Pro Sierra Blue (син) или iPhone 13 Pro Alpine Green (зелен).

Гърбът на iPhone 13 Pro, който е направен от стъкло, създава впечатление за „премиум” джаджа, в която можеш да се влюбиш от пръв поглед. Основните камери на този смартфон са позиционирани на гърба на устройството.

iPhone 13 Pro идва със слот за зареждане Lightning, предназначен за телефоните на Apple.

iPhone 13 Proкамери и изображения.

Apple използва три основни камери за модела iPhone 13 Pro, които „царуват” величествено на гърба на телефона. Сред тях ще намериш и обектив telephoto. Камерата за селфита е запазила 12MP, която също се намира и в моделите iPhone 11 и iPhone 12, отлично зрително поле, както и възможност за заснемане на клипове в 4K при 24 fps.

iPhone 13 Pro ще ти помогне да правиш безупречни снимки и видеоклипове, дори през нощта, ако не искаш да използваш „мамута“ от поредицата iPhone 13 Pro Max. Разликите между изображенията, заснети от двата телефона, обаче са относително малки, така че можеш да запазиш част от спестяванията си, за да инвестираш в други джаджи или аксесоари, за да защити своя смартфон. Стандартът на камерите на iPhone 13 Pro е висок и заслужава да се конкурира с всички други кодирани телефони на пазара.

Ако си любопитен да разбереш как снима iPhone 13 Pro, добре е да знаеш, че телефонът може да заснема видео изображения в 4K при 24 fps, което води до гладки кадри, идеални за заснемане „свободна ръка“, без помощта на стабилизатор. Смартфонът може да променя фокуса по време на заснемане от един обект на друг, точно както виждаш във филмовите продукции.

Цветовият баланс и контрастът на изображенията, заснети с iPhone 13 Pro, независимо дали са снимки или видеоклипове, несъмнено ще те пленят.

iPhone 13 Proдисплей.

Екранът на iPhone 13 Pro е с размери 6, 1 инча, Super Retina XDR OLED, 120Hz, HDR10. Дисплеят е с резолюция 1170 x 2532 пиксела и специална яркост. Размерът на екрана и яснотата на този модел от Apple са идеални, особено ако си любител на видео съдържание на телефона си.

iPhone 13 Pro – батерия.

С 3095 mAh, което е малко по-малко от батерията на обикновен iPhone 13, тази на iPhone 13 Pro ще бъде достатъчна за целия ден. Вероятно ще те заинтригува и факта, че телефонът поддържа и безжично зареждане (wireless), ако смяташ да стоиш далеч от контакта цял ден. Важно е да знаеш, че този модел на Apple поддържа безжично зареждане, при wireless, но има и варианта на магнитно бързо безжично зареждане, при 7,5W.

iPhone 13 Proпамет.

iPhone 13 Pro се предлага в четири щедри опции за вътрешно съхранение. Говорим за 128GB с 6GB RAM, 256GB с 6GB RAM, 512GB с 6GB RAM или 1TB с 6GB RAM.Това са алтернативите, които имаш на разположение с този телефон от Apple.

Ако си фен на американската марка, сигурно вече знаеш, че производителят не позволява „допълване“ на вътрешното пространство за съхранение с карта памет,. Вместо това, компромисът, към който можеш да се обърнеш, ако телефонът няма достатъчно вътрешна памет,удовлетворяваща твоите нужди, е iCloud.

Там може безопасно да съхраняваш снимките, видеоклиповете, музиката или документите, които те интересуват.

iPhone 13 Pro – процесор.

Ще се убедиш в производителността на един iPhone 13 Pro благодарение на чипсета Apple A15 Bionic (5 nm), който, освен другите по-стари модели телефони на Apple, може да изпълнява много бързо командите, които му задаваш.

Смартфонът използва операционна система iOS 15, с възможност за надграждане до най-новата налична версия на iOS. Точността, с която този телефон ще реагира на твоите действия, определено ще отговори на очакванията ти.

iPhone 13 Proзащита и отключване.

Сигурността на iPhone 13 Pro едва ли може да бъде поставена под въпрос! Може да избереш да отключиш телефона с помощта на почти невъзможната за хакване функция за лицево разпознаване. Разбира се, имаш и възможността за защита с пин код, който се въвежда всеки път, когато искаш да използваш устройството.

Възможни въпроси, които може да имаш относно iPhone 13 Pro:

1. С какъв тип SIM карта работи iPhone 13 Pro?

Всеки телефон на Flip.bg може да бъде използван с всяка мобилна мрежа. За да поставиш своята SIM карта, можеш да използваш иглата за отваряне на сим слота и да я поставиш в определеното за целта показано място.

2. iPhone 13 Pro идва ли със зарядно устройство в кутията?

Ще получиш iPhone 13 Pro в комплект със зарядно, само ако преди да завършиш поръчката във Flip.bg избереш опцията за добавянето му към количката.

3. Колко издържа батерията на iPhone 13 Pro?

Издръжливостта на батерията зависи от това как ще решиш да използваш телефона си. Apple гарантира приблизително 12 часа живот на батерията на нов iPhone 13 Pro, но ако си свикнал да играеш игри на телефона си, или ако си потребител на видео съдържание на твоя смартфон, батерията му вероятно ще се изтощи много по-бързо, в сравнение с този на същия модел,използван за други цели (обаждания, съобщения, социални медии и др.).

Във Flip тестваме батерията на всеки iPhone поотделно. Ако изправността на батерията падне под 85 %, ние я сменяме. Средното състояние на батерията за iPhone, продадени от Flip през 2022 г., е 95 %.

4. iPhone 13 Pro има ли eSIM?

Apple предлага възможност за използване на iPhone с eSIM от десето поколение смартфони. С други думи, въпреки че iPhone не ти позволява да използваш физически повече от една SIM карта, сега може да използваш два номера за един и същ телефон.

5. Кое е по-добре - iPhone 13 Pro със 128GB, или iPhone 13 Pro с 256GB?

Всичко зависи от твоята необходимост от вътрешна памет, така че няма правилен или грешен отговор на този въпрос. Но, имайки предвид разликата в цената между версията с повече място за съхранение и тази с по-малко GB, нашият съвет е да избереш модела с повече памет.

6. Може ли iPhone 13 Pro да се зарежда безжично?

Да! iPhone 13 Pro поддържа безжично зареждане и основна опция за бързо зареждане (fast charging).

7. Мога ли да купя iPhone 13 Pro на изплащане?

Във Flip.bg всички телефони могат да бъдат закупени на вноски до 48 месеца. Виж тук как да притежаваш iPhone 13 Pro на изплащане.

На Flip.bg офертите за iPhone 13 Pro са щедри и динамични, на цени, които са подходящи за твоя бюджет.

Избери този, който отговаря на нуждите ти, и го поръчай, докато все още е в наличност, добрите сделки се „изпаряват” веднага, щом кажеш FLIP!

Спецификации

  • SIM слотове
    • Single SIM
  • Тип SIM
    • Nano-SIM или Електронна SIM карта
  • RAM памет
    • 6 GB
  • Вътрешна памет
    • 128 GB
  • Поддръжка Micro-SD
    • Не
  • Модел на Процесора
    • Hexa-core
  • Честота на процесора
    • 2x3.23 GHz Avalanche + 4x1.82 GHz Blizzard
  • Операционна система
    • iOS 16
  • Екран
    • Super Retina XDR OLED, 120Hz, HDR10, Dolby Vision, 1000 nits
  • Резолюция (пиксели)
    • 1170 x 2532
  • Портове
    • Без Жак
  • Bluetooth
    • Да
  • WiFi
    • Да
  • NFC
    • Да
  • Батерия
    • Li-Ion 3095 mAh
  • Задна камера
    • Три камери: 12 MP, f/1.5, 26mm (широк), 1.9µm, двоен пиксел PDAF, sensor-shift OIS 12 MP, f/2.8, 77mm (telephoto), PDAF, OIS, 3x оптично увеличение 12 MP, f/1.8, 13mm, 120˚ (ултраширок), PDAF TOF 3D LiDAR scanner (depth)
  • Предна камера
    • Камера: 12 MP, f/2.2, 23mm (широк), 1/3.6” SL 3D, (depth/biometrics sensor)
  • Размери(W x H x D mm)
    • 146.7 x 71.5 x 7.7 mm
  • Друго
    • Лицево разпознаване, Акселерометър, Жироскоп, Сензор за близост, Компас, Барометър, поръчки и диктуване чрез натурален език Siri, ултра-широколентова поддръжка (UWB).
Мнения
Над 120.000 доволни клиенти от услугите и продуктите на Flip.
4.9/5
От над отзива
3 отзива
1 отзива
5 отзива
29 отзива
784 отзива
Absolut
Kупувач на Flip
5/5
Купили сте Apple iPhone 13 Pro, Като Нов
01 мар 2024
6
Боряна
Kупувач на Flip
5/5
Купили сте Apple iPhone 13 Pro, Като Нов
25 фев 2024
Изключително доволна съм,състоянието на телефона оправда очакванията ми.Устройството беше доставено в срок
Борислав
Kупувач на Flip
5/5
Купили сте Apple iPhone 13 Pro, Като Нов
18 фев 2024
За момента съм доволен, релефона е много добро състояние и без забележки. Всичло работи много добре и оправда очякванията ми. Батерията беше на 86 % обаче а в описанието беше завен като нов, иначе всичко друго е без грешка.
MARIA METODIEVA
Kупувач на Flip
5/5
Купили сте Apple iPhone 13 Pro, Като Нов
23 ное 2023
Отлично качество!Страхотен е,няма забележки
Любка Кирова
Kупувач на Flip
5/5
Купили сте Apple iPhone 13 Pro, Отлично
31 юли 2023
Супер сте!